Zaura és una associació d’estudiants de Ciències de la Salut que treballem en ajuda al Sàhara Occidental/camps de refugiats saharauis de Tindouf.

L’associació sorgeix d’un projecte vinculat a l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) realitzat l’any 2017, en el qual un grup de treball inicial vam residir durant dues setmanes als camps de refugiats saharauis de Tindouf per a facilitar a escoles, instituts, associacions i famílies informació sobre diferents aspectes sanitaris d’especial importància en el seu entorn. Posteriorment a la fi del projecte, el grup de treball, sent més conscients de les necessitats actuals, vam decidir fundar l’associació per a seguir treballant en benefici del Sàhara Occidental.

Actualment, Zaura actuem envers dos objectius principals: l’ajuda sanitària tant material com informativa a la societat del Sàhara Occiental, i sensibilitzar a la nostra societat sobre la seva actual situació i vies en què poden ajudar.

Per tal d’assolir aquests objectius, ens organitzem en diversos projectes de treball continu que podeu trobar a la nostra pàgina de Projectes.