Dia 6

Estem a l’equador del viatge. Volem aprofitar els dies que ens queden per estar amb les nostres famílies, i això és el que hem fet avui. Algunes hem estat prenent el tè i parlant i aprenent del que ens expliquen. Altres hem aprofitat per aprendre a cuinar cous-cous amb les germanes, o anar al mercat a trobar la millor melfa.

A la tarda ens hem reunit a la haima amb els professors de l’Institut Banús i ens han explicat que han passat el dia a l’institut sahrui coneixent els professors i els alumnes, i que tenen noves propostes d’activitats per portar a terme.

Esperem que els dies que ens queden poguem continuar gaudint de les nostres famílies i que l’Agermanament tingui continuitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *