Dia 5

El matí comença com tots, amb el got de té que et proporciona l’energia per complir amb el “programa”, com ens agrada dir aquí. A les 8:45 ens busquem i a les 9:00 (teòricament) ens reunim a la casa del Daich, des d’on sortim direcció Barri 1 per assolir el nostre objectiu del dia, acabar les 15 enquestes que ens queden. Amb el Saleh i el Salek, anem jaima per jaima reproduint les preguntes estipulades per a l’estudi: teniu fàrmacs? Quins? Com els feu servir?
I així anem fent, coneixent una realitat al•liena, fins que el sol, ardent al seu zenit, ens convida a tornar a la llar per dinar.
Aquesta vesprada, el programa ens dóna una mica de llibertat, que aprofitem per acompanyar a les famílies al mercat. I més tard, ens hem pogut reunir a casa de la Mariam Gleila, on la Wahba i la Jaya, artistes de la cuina, han preparat un berenar digne del Master Chef.
Quan el sol s’ha amagat, hem sortit a furtar els últims instants de llum, els quals hem aprofitat per fer cures i conèixer les nostres expectatives i desitjos.
Aquest ha estat el nostre té de la nit, un colpet dolç d’estima i germanor en un viatge que ens unirà per sempre, a nosaltres i a aquest poble que mai deixarem d’enyorar…


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *