Dia 4

Des de fa un any que treballem amb l‘Institut Banús de Cerdanyola per tal de tirar endavant l’agermanament amb l’Institut 17 junio dels campaments de refugiats sahrauís, que es troben a Smara.
Des de l’Institut de Cerdanyola aquest any han baixat 6 professors entre ells la directora, i els acull el vicedirector de 17 de junio.
Avui han arribat de matinada i després d’un petit descans, merescut, dues integrants de Zaura hem anat a donar-los la benvinguda i acompanyar-los durant el matí.
Hem conegut al director general d’educació i ensenyament d’Smara i a la directora de l’Institut que s’agermanen. Tots dos ens han donat les gràcies per haver vingut i portar a terme aquest projecte. Després hem anat a visitar els alumnes que encara estaven fent classe i les instal·lacions de l’escola.

Avui ha estat un matí de presentacions i descobriments de la situació educativa dels adolescents dels campaments. Amb moltes ganes esperem seguir endavant amb les activitats plantejades i donar-li continuïtat aquest agermanament.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *