Dia 2

La segona part del grup comencem a fer les enquestes per tot el barri. La gent ens rep amb molta simpatia i esperit d’hospitalitat, com és típic dels sahrauis. A bona part de les haimes només parlen hassania, és per això que ens acompanyen dos estudiants d’infermeria i una futura estudiant de medicina per ajudar-nos amb les traduccions. No fa tanta calor com ahir, de totes maneres durant el migdia parem una bona estona per passar les hores més caloroses del dia dins la haima de la nostra família, on compartim experiències i ens expliquen tots els detalls sobre la història i la cultura saharaui. A la tarda continuem les enquestes. També ve el Fadi des del campament de Bojador a buscar uns ordinadors que hem baixat per a una escola a través de l’associació Labdoo.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *